Promotiemateriaal voor gemeenten

Alle gemeenten hebben de mogelijkheid eigen informatie beschikbaar te stellen voor de jongeren in de app op de lokale pagina’s. Om gemeenten ook eenvoudig de mogelijkheid te geven de lokale pagina onder de aandacht te brengen bij jongeren, stellen we onderstaand promotiemateriaal gratis beschikbaar. Al het promotiemateriaal is gratis te downloaden zodat u het in eigen gewenste oplage kunt laten drukken bij een drukker in uw buurt.

Het materiaal dat u download bevat 2 bestanden. Een preview (Zo komt het er uit te zien) en een drukklare PDF. De drukklare PDF bevat snijranden en kan direct naar de drukker worden verstuurd.

Wilt u liever gepersonaliseerd materiaal? Onder het kopje “Personaliseer je promotiemateriaal” leest u precies wat de mogelijkheden zijn.

Roll-up banner
Zet deze opvallende en frisse Roll-up banner neer bij de entree(s) van het gemeente huis, in het wijkcentrum of in de kantine van de school. De Roll-up banner is ook prima te gebruiken op beurzen of andere informatiesessies.
Beschikbare formaten:
85 x 200 cm
100 x 200 cm
Download Roll-up banner
Posters
Liever een poster dan een Roll-up banner? Dat kan ook! Deze poster, beschikbaar op A2 of A3, laat precies zien wat Kwikstart is en wat het de jongeren uit uw gemeente kan bieden.
Beschikbare formaten:
A2
A3
Download Posters
Ansichtkaarten
Wanneer iemand jarig is verstuur je hem of haar een kaartje! Extra leuk is het dat je als gemeente eenvoudig deze ansichtkaart kunt versturen naar jongeren die 17 of 18 jaar worden. Zo zijn ze meteen goed voorbereid op alle veranderingen waarmee ze te maken krijgen. Op de achterkant van de ansichtkaart staan QR codes zodat jongeren de app Kwikstart meteen kunnen downloaden.
Beschikbare formaten:
A5
Download Ansichtkaarten
Flyers
Verstuur je liever een eigen brief naar de jongere, stop dan eenvoudig deze flyer bij de brief waarop de jongere precies kan zien wat Kwikstart is en kan betekenen voor de jongere. Natuurlijk kun je deze flyers ook laten drukken en op de koffietafel leggen in de kantine of wachtkamer.
Beschikbare formaten:
A5
Download Flyers
ABRI poster
Speciaal voor de bushokjes of grote reclame zuilen in uw dorp of stad is de Abri ontwikkelt. De Abri is geschikt voor elke digitale of analoge reclame zuil. Op de abri zijn de QR codes waarmee Kwikstart gedownload kan worden ingesloten. De Abri is zo groot, daarmee kan je als potentiele gebruiker niet meer om Kwikstart heen. Binnenkort ook in uw stad of dorp? Download hem hieronder.
Beschikbare formaten:
1185 x 1750mm
Download ABRI poster
Broadcastingscherm
Speciaal voor de tv schermen in het gemeentehuis, school, sportclub of andere locatie is het Kwikstart Broadcasting scherm ontwikkelt. De korte animatie is door zijn formaat makkelijk toe te voegen aan elk soort tv scherm waarmee Kwikstart onder de aandacht gebracht kan worden in elke wachtruimte, school óf sport kantine.

Download hem door op de download button te klikken. De video wordt nu afgespeeld. Rechts onderin staan nu drie puntjes, selecteer daar downloaden.
Beschikbare formaten:
1920 x 1080
Download Broadcastingscherm
Animatie Filmpjes Kwikstart
Kwikstart heeft 8 animatiefilmpjes laten ontwikkelen voor de verschillende tegels van Kwikstart. De animatiefilmpjes die elk 2 minuten duren vertellen op A2 niveau wat je precies moet regelen rondom een bepaald thema.

Alle animatievideo's zijn in MP4 formaat aan te vragen via info@kwikstart.nl.
Beschikbare formaten:
MP4
Download Animatie Filmpjes Kwikstart
Personaliseer je promotiemateriaal
Op alle promotiematerialen gebruiken wij screenshots van de app, hierin staat standaard Zwolle als woonplaats. Maar we helpen elke gemeente graag met gepersonaliseerde materialen, zodat het nog meer tot de verbeelding spreekt.
Kosten voor personaliseren van alle materialen:
€ 90,- inclusief BTW. Levertijd: 1 werkdag.
Neem contact met ons op