Logo Alles Oke Supportlijn
Gaat het even niet zo lekker? Kwikstart werkt samen met de Alles Oké? Supportlijn. Bel of chat, want praten lucht op!
Chatten
Gratis en anoniem chatten met een getrainde vrijwilliger. Elke dag tussen 14.00 en 22.00 uur.
Bellen
Gratis en anoniem bellen met een getrainde vrijwilliger. Elke dag tussen 14.00 en 22.00 uur.
100% vertrouwelijk ūü§ę

We weten niet wie je bent en dat hoef je ons ook niet te vertellen. Op je telefoonrekening staat niet dat je met ons gebeld hebt. En wij kunnen jouw telefoonnummer of internetadres niet zien.

Door alle uitdagingen die op je pad komen, gaat het soms even niet zo lekker met je. Of misschien heb je mentale problemen waar je je geen raad mee weet. Kom je er zelf niet uit en wil je hier graag met iemand over praten? En ben je tussen de 18 en 24 jaar? Dan kun je dagelijks tussen 14.00 en 22.00 uur chatten of bellen met een getrainde vrijwilliger van de Alles Oké? Supportlijn.

Praten lucht op! Het is beter om niet te lang rond te lopen met wat je dwarszit. Dus zit je even niet lekker in je vel? Heb je problemen op werk, studie of school? Gaat het niet lekker thuis? Maak je je zorgen om de toekomst? Zit je iets dwars wat je echt even kwijt moet? Of heb je geen flauw idee waarom, maar voel je je gewoon niet ok√©?  Bij de vrijwilligers van de Alles Ok√©? Supportlijn kun je over deze gevoelens praten.

De getrainde vrijwilliger van de Alles Oké? Supportlijn kan jou niet helpen met het aanvragen van je DigiD, het regelen van een urgentieverklaring of andere praktische zaken.

De vrijwilligers zijn getraind om écht naar je te luisteren, zonder oordeel. Je krijgt alle ruimte om je verhaal te doen. Als je dat wilt, denken ze ook met je mee over hoe je weer een stap in de goede richting zet. Je hebt daarbij altijd zelf de regie.

Bellen of chatten met de Alles Oké? Supportlijn is helemaal gratis. Het is 100% vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Als je contact opneemt met de Alles Oké? Supportlijn ga je praten met een getrainde vrijwilliger die:

  • ‚Ķexpert is in luisteren met aandacht en zonder oordeel
  • ‚Ķzich goed kan inleven in jouw verhaal
  • ‚Ķsamen met jou kijkt hoe je in jouw situatie een stapje verder komt
  • ‚Ķvan jouw leeftijd is of ouder

In het gesprek is het belangrijk dat je: