Oostzaan

Ik wil op kamers, welke mogelijkheden zijn er?

Zoek je een kamer of een studentenwoning? Schrijf je tegen betaling in op Kamernet.

kamernet.nl

Hoe en waar schrijf ik me in voor een sociale huurwoning?

Voor een sociale huurwoning in Oostzaan schrijf je je in bij de Woningbouwvereniging Oostzaanse Huisvesting (WOV). Bel voor vragen 075 68 45 215 of mail wov@wov.nl

Liever een sociale huurwoning buiten Oostzaan? Schrijf je dan in bij Dak regio Amsterdam. Hoe eerder je op de wachtlijst staat, hoe eerder je aan de beurt bent. Via Dak Regio Amsterdam worden ook jongerenwoningen aangeboden voor jongeren tot 28 jaar.

Wat is beschermd wonen en hoe en wanneer kom ik daarvoor in aanmerking?

Ben je boven de 18 jaar en heb je door psychische of psychosociale problemen ondersteuning nodig? Neem contact op met gemeente Oostzaan voor beschermd wonen.

Bel maandag t/m vrijdag van 8.30 - 11.30 naar 075 - 651 2100 (keuzemenu optie 1). Je krijgt dan een medewerker van Team WMO aan de telefoon. 

Waar kan ik terecht als ik (dreigend) dakloos ben?

Als je dakloos dreigt te raken, heb je mogelijk recht op opvang. Het is belangrijk dat je snel contact opneemt met de gemeente voor hulp. 

Je kunt maandag t/m vrijdag bellen van 8.30-11.30 via 075 - 651 2100 (keuzemenu optie 1). Je krijgt dan een medewerker van Team WMO aan de telefoon. 

Kan ik een aanvraag doen voor een urgentiewoning?

Ben je door een noodgeval, zoals brand op zoek naar een nieuwe woning? Met een urgentieverklaring maak je sneller kans op een woning. Een aanvraag gaat via gemeente Zaanstad. De SMD kan helpen bij je aanvraag. Kom woensdag van 9.30 – 11.30 uur naar het Sociaal Plein in het gemeentehuis van Oostzaan.

Op de website van de gemeente lees je meer informatie.

Hoe kan ik mijn verhuizing doorgeven aan mijn gemeente?

Geef je verhuizing door aan de gemeente. Vanaf 4 weken voordat je verhuist tot 5 dagen na je verhuizing.

Log in met DigiD bij de gemeente waarin je gaat wonen. Vul de gegevens in.

Verhuis je naar Oostzaan? Geef het online door op https://formulieren.oostzaan.nl/mozard/!suite31.scherm0117?mBsb=405&mDdv=404114

 Wat is een briefadres en waar kan ik deze aanvragen?

Je kunt post tijdelijk ontvangen op een ander adres dan waar je woont. Vraag een briefadres aan bij de gemeente. Een briefadres is een adres waar je niet woont, maar alleen post ontvangt. Het is een oplossing voor een periode waarin je geen vast woonadres hebt. Klik hier voor meer informatie.

Maak een afspraak of vul dit formulier in, dan word je teruggebeld. Bel zelf 075 651 21 00 van maandag t/m donderdag tussen 8.30 – 11.30 uur.

Waar kan ik terecht voor hulp bij het regelen van mijn geldzaken?

Het Sociaal Team kan je helpen bij geldzaken. Omgaan met geld kan lastig zijn, dus het is goed dat je hierbij hulp zoekt.

Let op: Bij online shoppen kun je kiezen om later te betalen, bijvoorbeeld als je kleding, eten of meubels bestelt. Dat lijkt makkelijk, maar als je te laat betaalt, kost het je extra geld. Dan ben je dus duurder uit.

Hier vind je meer informatie over hulp bij geldzorgen.

Heb ik recht op een uitkering of extra hulp met geld?

Heb je niet genoeg geld om van te leven? De gemeente kan hulp en ondersteuning bieden bij geldzaken. Hier vind je alle regelingen.

Waar kan ik naartoe als ik problemen heb met geld en schulden?

Heb je geldproblemen? Of maak je je zorgen over geld? Vraag gratis tips bij het Sociaal Team. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Kijk ook op:

Wacht niet te lang als je geldzorgen hebt. Schaam je niet! Gemeente Oostzaan helpt je graag. De hulp is gratis.

Wat zijn de belastingen van de gemeente en hoe worden ze betaald? 

Gemeentelijke belasting betaal je aan de gemeente voor het schoonhouden van de straten, het repareren van wegen, en het ophalen van afval. De gemeente heeft geld nodig om deze dingen te doen, en daarom moet je belasting betalen als je in de gemeente woont. Deze belasting gaat per adres.

Vragen over de gemeentelijke belasting? Stel ze aan het Sociaal Team.

Waar kan ik heen als ik mijn gemeentelijke belastingen niet kan betalen?

Kun je de gemeentebelasting niet op tijd betalen? Dan kan de gemeente een regeling met je treffen. Je kunt bijvoorbeeld in termijnen betalen of uitstel van betaling krijgen. Hier lees je meer.

Het Sociaal Team Oostzaan helpt je bij vragen. Kom langs, bel of mail.

Kom op dinsdag van 9.30 - 12.00 uur naar het inloopspreekuur op het Sociaal Plein in het gemeentehuis. Kerkbuurt 4, Oostzaan. Bel dinsdag tussen 9.30 - 12.00 uur naar 06- 5009 8574. Mail: sociaalteam@oostzaan.nl

Wat betekent bewindvoering en hoe kan ik het regelen?

Als je ziek bent, een handicap hebt en niet goed voor je eigen geld of spullen kunt zorgen, kun je een bewindvoerder krijgen.  Die bewindvoerder kan jouw geldzaken en administratie regelen als je dat zelf niet kan. Bewindvoering kost geld. Als je hiervoor te weinig geld hebt, kun je bijzondere bijstand aanvragen bij de gemeente. Als je aan alle eisen voldoet, dan betaalt de gemeente de maandelijkse kosten voor de bewindvoering.

Heb jij bewindvoering nodig? Bespreek het met het Sociaal Team. Kom langs, bel of mail.

Kom op dinsdag van 9.30 - 12.00 uur naar het inloopspreekuur op het Sociaal Plein in het gemeentehuis. Kerkbuurt 4, Oostzaan. Bel dinsdag tussen 9.30 - 12.00 uur naar 06- 5009 8574. Mail: sociaalteam@oostzaan.nl

Zoek je een baan of bijbaantje?

Houd de vacaturebanken in de gaten. Bij de meeste online vacaturebanken kun je filteren op de sector en het aantal uur dat je beschikbaar bent. Zo vind je gemakkelijk een (bij)baan die bij je past.

Meer informatie en een handig stappenplan vind je bij het jongerenloket

Kan ik hulp krijgen bij het zoeken naar werk?

Lukt het jou al een tijd geen werk te krijgen? Het Jongerenloket Zaanstreek kan helpen als je onder de 27 bent. Het jongerenloket geeft workshops en kan je begeleiden.

Er zijn twee locaties van het Jongerenloket:

-        Jongerenloket Zaanstreek in Zaandam (Vinkenstraat 58-B, 1506 CN Zaandam). Hier kun je van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur langskomen.

-        JongerenHub in Assendelft (Parkrijklaan 121E, 1567 HD Assendelft).  Hier kun je op dinsdagen van 12.00 tot 16.00 uur terecht.

Bel of app 06-15091773 van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Of mail: jwl@zaanstad.nl

Kijk ook eens bij Local heroes. Zij geven 10 weken lang 2 middagen per week trainingen, excursies en workshops.  

Kan ik ondersteuning krijgen op het werk?

Heb je arbeidsbeperking? Dan kun je hulp krijgen op je werk of bij het zoeken naar werk. De gemeente werkt samen met het UWV en regionale werkbedrijven.

Meer informatie vind je hier.

Is er beschut of beschermd werk beschikbaar?

Als je een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking hebt, kun je beschut werk aanvragen. Je werkt dan onder begeleiding, met aangepaste werkzaamheden of op een aangepaste werkplek. Je vraagt beschut werk aan bij het UWV. Dat gaat zo:

- Je vraagt beschut werk aan bij het UWV via deze link.

- Als jouw aanvraag wordt goedgekeurd, ga je naar de gemeente om te bespreken welk werk bij jou past. De gemeente kijkt ook of je extra begeleiding of aanpassingen nodig hebt.

- De gemeente belt je op als er een werkplek voor je is.

Meer informatie over beschut werk vind je hier.

Waar kan ik terecht voor vrijwilligerswerk?

Vrije tijd over? Wil je iets nuttigs doen? Iets voor anderen betekenen, sociale contacten opdoen, een gat op je CV voorkomen of je kennis en ervaring overbrengen? Word vrijwilliger!

De gemeente is blij met vrijwilligers en vindt ze onmisbaar. Meld je aan bij WelzijnWonenPlus.

Waar kan ik hulp krijgen als ik tijdelijk geen inkomen heb?

Heb je tijdelijk geen inkomen? De gemeente kan je helpen. Op deze pagina lees je alle mogelijkheden van gemeente Oostzaan. 

Wie kan meedenken over mijn volgende stap naar school, leerwerktraject, of werk?

Het Jongerenloket regio Zaanstreek is dé plek voor al je vragen over leren, werken en inkomen. Vraag een adviesgesprek aan, doe een beroepentest, of kom een oriëntatietraject doen. Je kunt langskomen op de inloop, bellen of een afspraak maken bij het Jongerenloket!

Kies een locatie:

- Het Jongerenloket Zaanstreek in Zaandam (Vinkenstraat 58-B, 1506 CN Zaandam). Hier kun je van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur langskomen.

- De JongerenHub in Assendelft (Parkrijklaan 121E, 1567 HD Assendelft). Hier kun je op dinsdagen van 12.00 tot 16.00 uur terecht.

Bel of app 06-15091773 van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Of mail: jwl@zaanstad.nl

 Welke opleiding past het beste bij mij?

Een stappenplan voor een passende studie vind je bij het Jongerenloket. Ook voor praktische hulp, korte vragen of als je ergens niet uitkomt. Tijdens het inloopspreekuur kun je computer, wifi en een kopieerapparaat gebruiken en kun je ook scannen en printen. En als het nodig is, mag je de telefoon gebruiken om zaken te regelen. 

- Jongerenloket Zaanstreek in Zaandam (Vinkenstraat 58-B, 1506 CN Zaandam). Hier kun je van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur langskomen.

- JongerenHub in Assendelft (Parkrijklaan 121E, 1567 HD Assendelft).  Hier kun je op dinsdagen van 12.00 tot 16.00 uur langskomen.

Bel of app 06-15091773 van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Of mail: jwl@zaanstad.nl

Waar kan ik hulp krijgen bij leren lezen en schrijven?

Bij Stichting lezen en schrijven kun je hulp aanvragen bij lezen en schrijven. Zij noteren je gegevens zodat een Taalhuis of Taalpunt in de buurt contact met je kan opnemen.

Op www.oefenen.nl staan handige modules om te oefenen met taal, rekenen en digitale vaardigheden. Ook op de Bieb voor de Zaanstreek vind je handige workshops en cursussen die je gratis kan volgen.

Vul het contactformulier of bel gratis naar 0800 - 023 44 44.

Wat is een Leerwerkloket?

Het Leerwerkloket helpt je met scholings- of loopbaanadvies. Samen bedenken jullie jouw volgende stap!

Hier lees je meer of kun je vragen stellen via het contactformulier. 

Wat is het doorstroompunt en waar kan ik informatie vinden?

Doorstroompunt is er voor jongeren tussen 18 en 23 jaar die school voortijdig verlaten zonder startkwalificatie. Doorstroompunt helpt je bij het vinden van een passende opleiding, werk of een combinatie van werk en leren. Je valt onder Doorstroompunt (voorheen RMC) als tussen de 18 en 23 jaar oud bent en nog geen startkwalificatie hebt. Een startkwalificatie is een HAVO/VWO of minimaal een MBO niveau 2 diploma.

Meer informatie over het doorstroompunt vind je hier

Waar kan ik informatie krijgen over leerplicht?

Leerplicht betekent simpel gezegd dat je naar school moet. Je bent leerplichtig van 5 t/m 16 jaar oud. Je mag niet meteen stoppen met school als je 16 bent. Je moet dat schooljaar nog afmaken. Ben je nog geen 18? Dan heb je ook nog zoiets als kwalificatieplicht. Dit betekent dat je een startkwalificatie moet hebben, voordat je van school af kan. Een startkwalificatie heb je als je een havo, vwo of minstens een mbo-2 diploma hebt.

Wil je graag meer weten? Het Landelijk Aktie Komitee Scholieren heeft een hoop informatie voor je op een rijtje gezet.

Wat is het lokale en regionale aanbod voor VO/MBO/HBO/UNI

Klik voor een overzicht van:

- alle middelbare scholen

- alle mbo-opleidingen 

- alle hbo-opleidingen

- alle universiteiten

Waar kan ik lokale ondersteuning vinden voor financiële hulp in het onderwijs?

Volg je een voltijdopleiding op mbo, hbo of universiteit? Dan kun je studiefinanciering aanvragen op de website van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO).

Ben je 18 en zit je op het vmbo, havo of vwo? Dan kun je een 'tegemoetkoming scholieren' aanvragen bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO).

Ben je scholier of student en kun je niet bijverdienen door een beperking of chronische ziekte? Dan kun je misschien een studietoeslag van de gemeente krijgen.

Meer informatie vind je onder het kopje studiefinanciering

 

Is er iemand die met mij kan meedenken en advies kan geven over welke hulp bij mij past?

Het Sociaal Team Oostzaan kan met je meedenken als je ergens vastloopt of je even niet meer wat je moet doen. Samen met jou kijkt het team hoe ze je kunnen helpen. Kom langs, bel of mail.

Kom op dinsdagen van 9.30 - 12.00 uur naar het inloopspreekuur op het Sociaal Plein in het gemeentehuis. Kerkbuurt 4, Oostzaan. Bel dinsdag tussen 9.30 - 12.00 uur naar 06- 5009 8574. Mail: sociaalteam@oostzaan.nl

 Waar kan ik terecht voor Jeugdhulp of WMO/WLZ?

Het Jeugdteam geeft Jeugdhulp. Zij werken samen met Centrum Jong en geven advies, ondersteuning, cursussen en informatie over gezondheid, opvoeden en opgroeien.

Is ondersteuning uit jouw omgeving niet mogelijk of onvoldoende? Dan kun je een Wmo-melding doen bij de gemeente. Hoe dit precies werkt, lees je hier.

Waar kan ik vragen stellen over verslaving?

Wat is verslaving? Hoe raak je verslaafd? Hoe weet je of je verslaafd bent of niet? En wat kun je doen als je denkt dat je verslaafd bent? Hoe kun je minderen of stoppen met gebruiken? Informatie over verslaving vind je op de website van het Trimbos Instituut, Brijder en de GGZ.

Staat je antwoord er niet tussen? Geen paniek! Je kunt ook anoniem je vraag stellen door te bellen, chatten met een medewerker van het Trimbos instituut of het contactformulier op de website in te vullen. Bel ma - vrij van 09.00 tot 17.00 uur met 0900-1995 (10ct per minuut)

Zijn er plekken of initiatieven voor jongeren die meer sociale contacten willen?

Wil je meer sociale contacten, maar weet je niet hoe? Een goede manier is sporten of samen een activiteit doen. Weet je niet welke sport bij je past? Vraag een proefles via onze buurtsportcoach. Je kunt ook het Sociaal Team vragen. Kom op dinsdag van 9.30 - 12.00 uur naar het inloopspreekuur op het Sociaal Plein in het gemeentehuis. Kerkbuurt 4, Oostzaan. Bel dinsdag tussen 9.30 - 12.00 uur naar 06- 5009 8574. Mail: sociaalteam@oostzaan.nl

 Wat is het CJG en wat kunnen zij voor mij betekenen?

Centrum Jong is dé plek voor al je vragen over opgroeien. Centrum Jong denkt met je mee. Op de website vind je antwoord op vragen over je lichaam, je gevoel of dingen waar je liever niet thuis over praat. Je kunt hier ook via de chat je vraag stellen.

Waar kan ik mij inschrijven bij de huisarts?

In principe kun je je bij iedere huisarts inschrijven als de praktijk nieuwe patiënten aanneemt. Het handigst is bellen naar de huisartsenpraktijk waar je je wilt inschrijven. De assistente vertelt je wat je moet regelen en hoe dat werkt.

Op zorgkaartnederland kun je zien waar een huisarts is in Oostzaan. 

Waar kan ik mij inschrijven bij de tandarts?

In principe kun je je bij iedere tandartspraktijk inschrijven, als de praktijk nieuwe patiënten aanneemt. Het handigst is om te bellen met de tandarts waar je je wilt inschrijven. De assistente vertelt je wat moet doen en hoe dat regelt.  

Op zorgkaartnederland zie je waar tandartsen zijn in Oostzaan. 

Waar kan ik terecht voor LHBTIQ+ vragen?

Val jij op jongens of op meisjes? Of op allebei? Voel je je een jongen, terwijl je als meisje bent geboren, of andersom?

Kijk op de site van de GGD of dezaanseregenboog

Wil je iets anders weten over LHBTIQ+? Stel je vraag anoniem in de chat. Doordeweeks is de chat open van 14 – 22 uur en in het weekend van 18 – 20 uur.

 Wie kan mij helpen met vragen over seksualiteit of Soa’s?

Voor al je vragen over seksualiteit of soa’s kun je terecht op de website van ‘Jouw GGD’.

Staat je antwoord er niet tussen? Chat anoniem met een jeugdverpleegkundige/jeugdarts. Zij helpen je graag. Geen vraag is te gek! Doordeweeks is de chat open van 14 – 22 u en in het weekend van 18-20 u.

 

Is er een zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen?

Kijk op gezondverzekerd of je kunt meedoen met de zorgverzekering van Univé of Zilveren Kruis. Overstappen kan alleen vanaf half november tot 31 december. Lees hier hoe het werkt.

Wat moet je regelen in de ongeveer 3 maanden voordat je 18 wordt?

• DigiD aanvragen: maak een DigiD aan. Dat is een persoonlijke code die je nodig hebt als digitale handtekening. Daarmee kun je online dingen regelen bij de overheid, zoals verzekeringen, studie en zorg.

• Identiteitsbewijs: controleer of je een geldig identiteitsbewijs hebt, zoals een paspoort of identiteitskaart. Als het bijna verloopt, vraag dan op tijd een nieuwe aan.

• Zorgverzekering en zorgtoeslag: kijk of je binnenkort zelf een zorgverzekering moet regelen. Als je nog bij je ouders bent meeverzekerd, moet je uitzoeken wat je wilt doen als je 18 bent. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten kun je waarschijnlijk zorgtoeslag aanvragen. Dit kan ook als je ouders je zorgverzekering betalen!

• Bankrekening: open een eigen bankrekening als je dat nog niet hebt. Zo kun je zelf je geld beheren.

• Studiefinanciering: als je gaat studeren, moet je op tijd studiefinanciering aanvragen.

• Belastingen: als je werkt, moet je misschien belastingaangifte doen. Zorg ervoor dat je weet wat je moet doen.

Doe de checklist van de Rijksoverheid.

Als je hulp nodig hebt bij deze regelzaken, vraag het Sociaal Team. Kom op dinsdag van 9.30 - 12.00 uur naar het inloopspreekuur op het Sociaal Plein in het gemeentehuis. Kerkbuurt 4, Oostzaan. Bel dinsdag tussen 9.30 - 12.00 uur naar 06- 5009 8574. Mail: sociaalteam@oostzaan.nl.

Hoe werkt verlengde jeugdhulp?

Als je voor je 18e hulp krijgt van het jeugdteam, bespreek je samen met je hulpverlener hoe dit verder gaat na je 18e.

Bel op werkdagen tussen 9.00 - 17:00 uur naar 06-18976879 of mail info@jeugdteamoostzaanwormerland.nl

Welk aanbod heeft de gemeente voor jongeren die 18 jaar oud worden?

Het Sociaal Team Oostzaan denkt met je mee als je vastloopt of je even niet meer wat je moet doen. Samen met jou zoeken ze een oplossing. Kom langs, bel of mail.

Kom op dinsdagen van 9.30 - 12.00 uur naar het inloopspreekuur op het Sociaal Plein in het gemeentehuis. Kerkbuurt 4, Oostzaan. Bel dinsdag tussen 9.30 - 12.00 uur naar 06- 5009 8574. Mail: sociaalteam@oostzaan.nl

Wie kan mij helpen bij vragen over wetten en regelgeving?

Stel je vragen over wetten en regelgeving aan het Juridisch Loket. Bekijk informatie, tips en voorbeeldbrieven op de website. Als je een laag inkomen hebt, kunnen ze je ook persoonlijk helpen.

Bel het Juridisch Loket van maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur gratis op 0800-8020. Of kom langs in Zaandam op Rustenburg 105. Maandag en dinsdag van 14.00 - 16.00 uur en donderdag tussen 9.00 – 12.00 uur

Wat kan ik doen als ik te maken krijg met discriminatie of racisme?

Ben je gediscrimineerd of zag je het bij iemand anders gebeuren? Meld het op discriminatie.nl. Zij kunnen je adviseren en helpen.

Hoe vraag ik een DigiD aan? 

Met je DigiD laat je zien wie je bent als je op internet iets regelt. Bij de overheid, het onderwijs, de zorg of voor je pensioen. Vraag jouw DigiD aan via het aanvraagformulier op de website.

Hoe verloopt de procedure voor het aanvragen van een paspoort of ID-kaart? (Identificatieplicht)

Een paspoort of identiteitskaart vraag je aan bij de gemeente waar je woont. Je moet zelf naar de afspraak gaan. Na zes werkdagen kun je je paspoort of ID-kaart ophalen. Meer informatie vind je hier.

Wat moet ik weten over mijn stemrecht?

Als je 18 bent en de Nederlandse nationaliteit hebt, mag je stemmen! Er zijn verkiezingen voor het Europees Parlement, de Tweede Kamer, Provinciale Staten, de gemeenteraad en de waterschappen. Je bent niet verplicht om te stemmen, maar het is wel belangrijk. Zo kun je invloed hebben op belangrijke onderwerpen als woningen, natuur, huurprijzen en, studieschuld. Weet je niet op wie je moet stemmen? Vul een stemwijzer in. 

Meer weten over de verkiezingen? Kijk op deze website van de Rijksoverheid

Hoe zit het met orgaandonatie? 

In het Donorregister vul je in of je organen en weefsels wilt doneren na overlijden. Maak je geen keuze? Dan sta je automatisch met ‘geen bezwaar’ in het Donorregister. En ben je donor.

Op de website van het donorregister kun je je keuze doorgeven of meer informatie vinden.

Waar kan ik juridische hulp vinden? (Waar zit het juridisch loket?)

Het Juridisch Loket biedt gratis eerste hulp bij juridische vragen. Op de website vind je informatie, tips en voorbeeldbrieven. Als je een laag inkomen hebt, kunnen ze je ook persoonlijk helpen.

Bel het Juridisch Loket van maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur gratis op 0800-8020. Of kom langs in Zaandam op Rustenburg 105. Maandag en dinsdag van 14.00 - 16.00 uur en donderdag tussen 9.00 – 12.00 uur.

Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling?

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling en ben je op zoek naar nieuwe kansen? Dan is het gratis project Local Heroes interessant. Bij Local Heroes krijg je 10 weken lang intensieve trainingen gericht op talentontwikkeling, ontmoeten, keuzes en impact maken. Met workshops, gastsprekers, bedrijfsbezoeken en activiteiten. Het programma is 2 dagen in de week. Meer weten of je aanmelden? Kijk op de website.

Welke activiteiten, zoals sportverenigingen, zijn er beschikbaar voor jongeren?

Sporten en bewegen is erg belangrijk. Voor je lichaam, maar ook voor het contact met anderen. Weet je niet welke sport je leuk vindt of welke activiteit bij je past? Vraag het de buurtsportcoach van Team Sportservice Zaanstreek-Waterland

Mail, bel of app buurtsportcoach Maud Boks op mboks@teamsportservice.nl  of 06 20711378.

Op deze lokale pagina wordt informatie getoond van de gemeente Oostzaan die te gebruiken is voor inwoners van Oostzaan.