Een eigen bedrijf opzetten als je een beperking hebt

Heb jij een functiebeperking en een droom om jouw eigen onderneming te starten of voort te zetten? Super tof! Er zijn twee grote organisaties die je graag helpen bij het opstarten of voortzetten van jouw bedrijf als jij een functiebeperking hebt. Je kunt o.a. terecht bij de Kamer van Koophandel, check voor meer informatie deze website.

  • Jonge ondernemers at work! Emma at Work biedt ontwikkeling en arbeidsbemiddeling voor jongeren met een chronische fysieke aandoening. Ook kan Emma at Work je ondersteunen bij het onderzoeken van jouw ondernemersdroom! Je werkt aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling door coaching en training. Door gebruik te maken van het netwerk van Emma at Work ontstaat de mogelijkheid voor jou om opdrachten en inkomsten te generen
  • Bart de Graaff foundation helpt bikkels bij het starten van hun eigen onderneming. Bikkels worden ondersteund bij de organisatie van het project en krijgen persoonlijke en zakelijke coaching, exposure, financieel advies en ondersteuning bij de werving van sponsoren. Allemaal met als doel een succesvol bedrijf op te richten.